flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь у навчанні консультанта суду (по роботі з персоналом)

01 жовтня 2018, 09:28

Консультант суду (по роботі з персоналом) Ленінського районного суду м. Полтави Отюська Ірина Юріївна, пройшла навчання з підготовки спеціалістів кадрового забезпечення місцевих загальних судів, яке проводилося в Харківському регіональному відділенні Національної школи суддів України в період з 24 вересня 2018 року по 28 вересня 2018 року.

Під час лекцій було обговорено важливі питання, що стосуються порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, використання в роботі «Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя».

Шеремет Григорій Ігоровичпідполковник, начальник відділу військового обліку та бронювання Харківського обласного військового комісаріату, провів лекцію з питань організація роботи по військовому обліку, та практичного застосування «Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних», затвердженого постановою КМУ від 07.12.2016 № 921.

Головний редактор видання «Держслужбовець» - Мацокін Андрій Павлович, під час проведення лекції, звернув увагу на особливості дисциплінарного провадження, дисциплінарної відповідальність державних службовців, працівників державної служби, на порядок накладення та зняття дисциплінарних стягнень.

 

 

Прес-служба суду