flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду Новак Ю.Д. приймає учать у методичному семінарі для суддів місцевих загальних судів

14 вересня 2018, 13:47

У семінарі для суддів місцевих загальних судів на тему «Суд і медіація: можливості та перспективи», який відбувається сьогодні в Харківському регіональному відділенні Національної школи суддів України, приймає участь  голова  Ленінського районного суду м. Полтави Новак Юрій Дмитрович.

Також, в даному семінарі приймають участь судді Ленінського районного суду м. Полтави - Чистик Ірина Олегівна та Парахіна Єлизавета Владиславівна.

Даний захід організовано Харківським регіональним відділенням Національної школи суддів України спільно із громадською спілкою «Українська академія медіації».

З вітальним словом до учасників семінару звернулась Коржик Валентина Костянтинівна, директор Харківському регіональному відділенні Національної школи суддів України.

Тренери семінару Швецова Лариса Анатоліївна та Овсієнко Андрій Анатолійович, члени Вищої ради правосуддя, медіатори, разом з учасниками семінару розглядають поняття позасудової  процедури медіації та інших примирних процедур, передбачені процесуальним законодавством України; відмінності медіації від процедури врегулювання спору за участі судді.

 

прес-служба суду.