flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведено підсумки семінару для голів і керівників апаратів судів на тему «Зміцнення управлінської команди»

18 червня 2018, 11:13

12–14 червня Національна школа суддів України спільно з Програмою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) реформування сектору юстиції “Нове правосуддя” провели в Одесі для голів і керівників апаратів судів семінар на тему “Зміцнення управлінської команди”.

Для укріплення управлінських стосунків між головою та керівником апарату суду професори Університету штату Мічиґан  Теодор Кюррі та Морін Коннер спілкувались з керівниками судів, ознайомили учасників із програмою семінару, з’ясували  їх очікування та побажання. Були розглянуті питання щодо формування управлінських стосунків між головами та керівниками апаратів судів, опрацьовано складові успішних управлінських стосунків та визначено, наскільки судді та працівники апаратів судів розуміють і приймають стосунки між керівниками.

Також, в рамках семінару було проведено інноваційний ярмарок, по завершенню якого учасники отримали інформацію про інновації своїх колег.

На завершення, очільники судів виконали практичне завдання щодо стратегічного планування роботи суду, з метою запровадження нових позитивних  змін.

 

Прес-служба суду