flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні учасники судових процесів та відвідувачі суду, у зв'язку зі складною ситуацію з енергозабезпеченням, НЕК "Укренерго" застосовує графік аварійних відключень та графіки погодинних відключень електроенергії

31 січня 2023, 14:36

У зв'язку зі складною ситуацію з енергозабезпеченням, НЕК "Укренерго" застосовує графік аварійних відключень та графіки погодинних відключень  електроенергії!

За  графіком відключень у м. Полтаві приміщення Ленінського районного суду  м. Полтави за адресами: м. Полтава, вул. Анатолія Кукоби, 37 та вул. Панянка, 38 належить до 1-ої  черги відключення електроенергії.

Такий графік може змінюватися НЕК "Укренерго", тому просимо бути уважними та слідкувати за графіком на офіційному сайті АТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО" !

При зверненні до суду просимо враховувати, що реєстрація вхідної кореспонденції судом здійснюється в автоматизованій системі суду лише після відновлення електропостачання.

Одночасно нагадуємо, що необхідні процесуальні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) Ви можете направити до суду засобами поштового зв’язку  на адресу: 36022 м. Полтава, вул. Анатолія Кукоби, 37.

Також, Ви можете використати альтернативний шлях подачі процесуальних документів у  електронному вигляді на електронну адресу суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

На сьогоднішній день Ленінський районний суд м. Полтави не забезпечено генераторами.

Просимо з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Пресслужба суду