flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В суді проходять практику студенти - юристи

25 січня 2022, 11:40

Проходження студентами юридичних спеціальностей практики в суді є не просто одним із заходів правового виховання та підвищення загального рівня правової культури, а й можливістю для майбутніх правників визначитись із напрямком майбутньої професії та на основі побаченого сформувати враження про судову систему.

Наразі в Ленінському районному суді м. Полтави проходять практику студенти, які навчаються за спеціальністю «Право» в Навчально - науковому інституті права Університету державної фіскальної служби України та в Національному університеті «Одеська юридична академія».

Під час проходження практики студенти виконують практичні завдання, що їм доручають працівники апарату, таким чином знайомляться із роботою суду, а працівники апарату завжди розповідають студентам-правникам про тонкощі роботи в суді. Також в процесі проходження практики студенти ознайомлюються з порядком ведення діловодства у суді, роботою канцелярії та архіву суду.

                

Переконані, що проходження практики в суді позитивно вплине на формування правосвідомості молодих громадян та в майбутньому та підвищить рівень довіри до суду.

Прес-служба суду