flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про конкурс на заміщення вакантих посад

25 квітня 2017, 16:40

 

Додаток 1

до наказу від 24.04.2017                                         № 14-ОД.к

 

 

УМОВИ

проведення конкурсу

на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В»

старшого судового розпорядника

Ленінського районного суду м. Полтави

 

ЗАГАЛЬНІ   УМОВИ

Посадові обов’язки

1.                  Організовує та планує роботу служби судових розпорядників суду.

2.                                     Розподіляє обов'язки між судовими розпорядниками та здійснює контроль за виконанням ними вказівок, розпоряджень голови суду, керівника апарату суду, заступника керівника апарату суду та головуючого у справі.

3.                  Веде   журнал   обліку  розпоряджень  голови   суду,   заступників голови суду та суддів з організації заходів щодо забезпечення проведення судових засідань.

4.                  Визначає необхідну  кількість судових розпорядників    та відповідального судового розпорядника за забезпечення проведення судового засідання.

5.                  Організовує забезпечення готовності до розгляду справи залу судового засідання, іншого приміщення у разі проведення виїзного засідання, взаємодію судових розпорядників з працівниками апарату суду з питань підготовки залу до слухання справи.

6.                  Проводить інструктаж судових розпорядників перед початком судового  засідання  з  роз'ясненням  дій  кожного   з   них,   з  урахуванням особливостей справи.

7.                  Координує дії з керівниками підрозділів конвойної служби міліції та органів внутрішніх справ щодо своєчасної доставки в суд підсудних і затриманих осіб, а також інформує головуючого про затримку доставки до суду зазначених осіб.

8.                  Організовує   в   разі   необхідності   взаємодію   із   спеціальними підрозділами судової міліції та органами внутрішніх справ з питань спільних дій щодо підтримання громадського порядку в приміщенні суду та в залі судового засідання.

9.                  Вживає  заходи  щодо  створення  безпечних  умов  для  роботи судових розпорядників та вносить відповідні пропозиції голові суду, керівнику апарату суду або заступнику керівника апарату суду.

10.              Організовує та проводить із судовими розпорядниками навчання з питань діяльності служби, підвищення професійного рівня її працівників.

11.              Звітує перед головою суду та керівником апарату суду, заступником керівника апарату суду про роботу служби судових розпорядників суду.

12.              Під час забезпечення заходів щодо підготовки та проведення судового засідання безпосередньо виконує обов'язки судового розпорядника, передбачені відповідною посадовою інструкцією.

13.              Виконує інші розпорядження головуючого щодо забезпечення належних умов для проведення судового засідання, доручення голови суду, керівника апарату суду, заступника керівника апарату суду, що стосуються забезпечення роботи служби судових розпорядників та належних умов для проведення судового засідання.

Умови оплати праці

1.      посадовий оклад згідно із штатним розписом – 2649 грн.;

2.      надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця, відповідно до частини першої статті 52 Закону України «Про державну службу», Постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 №15 «Питання оплати праці працівників державних органів»;

3.      надбавка за вислугу років на державній службі, відповідно до частини першої статті 52 Закону України «Про державну службу»;

премії виплачуються в межах фонду преміювання. залежно від особистого внеску державного службовця в загальний результат роботи державного органу.

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

           

       безстроково

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1.      Копія паспорта громадянина України.

2.      Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.

3.      Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки  встановленої форми  про результати такої перевірки.

4.      Копію (копії)  документа (документів) про освіту.

5.      Заповнена особова картка встановленого зразка.

6.      Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави бо місцевого самоврядування,  за минулий рік.

 

         Строк подання документів: 15 календарних днів  з дня оприлюднення  інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства  з питань державної служби. Останній день подачі документів – 10 травня 2017 року (включно). Документи приймаються згідно графіку роботи суду

Дата, час і місце проведення конкурсу

 16 травня 2017 року о 10:00 год.,

  за адресою: 36022, м. Полтава, вул. Анатолія Кукоби, 37

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Отюська Ірина Юріївна;

тел. (0532) 60-14-23.

inbox@ln.pl.court.gov.ua

 

 

 

 

Вимоги до професійної компетентності

Загальні вимоги

Освіта

вища освіта ступеня не нижче молодшого бакалавра

або бакалавра

Досвід роботи

без вимог до досвіду роботи

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

Спеціальні вимоги

Освіта за спеціальністю

вища, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра

Знання законодавства

1.      Конституція України;

2.      Цивільний процесуальний кодекс України;

3.      Кримінальний процесуальний кодекс України;

4.      Кодекс адміністративного судочинства України;

5.      Кодекс України про адміністративні правопорушення;

6.      Закон України «Про державну службу»;

7.      Закон України «Про судоустрій і статус суддів»;

8.      Закон України «Про запобігання корупції»;

9.      Закон України «Про доступ до публічної інформації»;

10.  Закон України «Про захист персональних даних»;

11.  Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, Апеляційному суді АРК Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ;

12.  Положення про автоматизовану систему документообігу суду;

13.  Правила поведінки працівників суду.

14.  Положення "Про службу судових розпорядників та організацію її діяльності";

Професійні  чи технічні знання

відповідно до посади з урахуванням вимог спеціальних законів повинен вміти працювати з інформацією,  володіти знаннями та правильно застосування в практичній роботі чинне процесуальне законодавство, знати основи ведення діловодства суду

Спеціальний досвід роботи

            не потребує

Знання сучасних інформаційних технологій

1.      вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку.

2.      впевнений користувач ПК (MS Office, Internet).

Особистісні якості

відповідальність, системність та самостійність в роботі. уважність до деталей, вміння працювати в стресових ситуаціях, орієнтація на саморозвиток.

     

 

 

Додаток 2

до наказу від 24.04.2017                                         № 14-ОД.к

 

 

УМОВИ

проведення конкурсу

на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В»

консультанта суду

Ленінського районного суду м. Полтави

 

ЗАГАЛЬНІ   УМОВИ

Посадові обов’язки

1.                  Здійснює  систематизацію  законодавства та  судової практики, рішень    Конституційного    Суду    України,    облік    та    зберігання   актів законодавства та судової практики.

2.                  Здійснює ведення контрольних кодексів.

3.                  Інформує працівників суду про зміни в чинному законодавстві України та судовій практиці судових органів вищого рівня.

4.                                     Проводить  узагальнення     роботи  суду  із  звернення  судових рішень до виконання.

5.                                     Організовує   роботу   бібліотеки   суду,   підбір   літератури  для працівників суду.

6.                                     Забезпечує    роботу    системи    комплексного    інформаційного забезпечення "Ліга".

7.                  Контролює ведення діловодства в суді.

8.                  Координує роботу архіву суду, надає методичну та практичну допомогу працівникам архіву суду.

9.                  Здійснює роботу з підвищення кваліфікації працівників суду.

10.               Здійснює контроль за веденням обліку та зберіганням судових справ, веденням судової статистики. Координує роботу старшого секретаря суду канцелярії.

 11. Контролює належний облік та зберігання речових доказів.

 12. Веде   аналітичну   роботу   з   різних   напрямів   діяльності   суду.

 13. Здійснює ведення діловодства суду за зверненнями громадян, веде облік звернень громадян та юридичних осіб, проводить аналіз роботи суду з розгляду звернень.

 14.За дорученням голови суду чи керівника апарату суду розглядає звернення та готує проекти відповідей на них.

 15. Здійснює   контроль   за   виконанням   окремих   ухвал,   готує інформацію   голові   суду  та  керівникові   апарату  про   стан   цієї  роботи, відповідні узагальнення та пропозиції щодо покращення роботи.

 16. Відстежувати в засобах масової інформації оголошення про виклик до суду учасників судового процесу місце фактичного проживання яких невідоме та доводити інформацію про дату їх оприлюднення до суддів.

 17. Здійснює   оформлення   проектів   доручень суду про виконання судами інших держав окремих процесуальних дій, про вручення судових документів з цивільних, кримінальних справ, про екстрадицію правопорушників на територію України, оформлює клопотання про визнання та виконання рішень суду на території інших держав, забезпечує оформлення та виконання доручень судів іноземних держав відповідно до Конвенції про
правову допомогу та правові відносини з цивільних, сімейних і кримінальних справ   та   інших   міжнародно-правових   договорів   України   про   правову допомогу, ратифікованих Верховною Радою України.

 18.  Бере участь у плануванні роботи суду, за дорученням голови суду або керівника апарату здійснює контроль за виконанням окремих розділів плану роботу суду.

 19. Вивчає питання організаційного забезпечення діяльності    суду та готує   пропозиції   щодо   його   поліпшення.

  20. Виконує інші доручення голови суду, керівника апарату суду та заступника керівника апарату суду.

Умови оплати праці

1.        посадовий оклад згідно із штатним розписом – 2649 грн.;

2.        надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця, відповідно до частини першої статті 52 Закону України «Про державну службу», Постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 №15 «Питання оплати праці працівників державних органів»;

3.        надбавка за вислугу років на державній службі, відповідно до частини першої статті 52 Закону України «Про державну службу»;

премії виплачуються в межах фонду преміювання. залежно від особистого внеску державного службовця в загальний результат роботи державного органу.

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

           

строкова - на період відпустки основного працівника для догляду    за дитиною

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1.    Копія паспорта громадянина України.

2.    Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.

3.    Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки  встановленої форми  про результати такої перевірки.

4.    Копію (копії)  документа (документів) про освіту.

5.    Заповнена особова картка встановленого зразка.

6.    Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави бо місцевого самоврядування,  за минулий рік.

 

         Строк подання документів: 15 календарних днів  з дня оприлюднення  інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства  з питань державної служби. Останній день подачі документів – 10 травня 2017 року (включно).

Дата, час і місце проведення конкурсу

 16 травня 2017 року о 10:00 год.,

  за адресою: 36022, м. Полтава, вул. Анатолія Кукоби, 37

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Отюська Ірина Юріївна;

тел. (0532) 60-14-23.

inbox@ln.pl.court.gov.ua

 

 

 

 

Вимоги до професійної компетентності

Загальні вимоги

Освіта

вища освіта ступеня не нижче молодшого бакалавра

або бакалавра

Досвід роботи

не потребує

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

Спеціальні вимоги

Освіта за спеціальністю

вища, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра

Знання законодавства

1.      Конституція України;

2.      Цивільний процесуальний кодекс України;

3.      Кримінальний процесуальний кодекс України;

4.      Кодекс адміністративного судочинства України;

5.      Кодекс України про адміністративні правопорушення;

6.      Закон України «Про державну службу»;

7.      Закон України «Про судоустрій і статус суддів»;

8.      Закон України «Про запобігання корупції»;

9.      Закон України «Про доступ до публічної інформації»;

10.  Закон України «Про захист персональних даних»;

11.  Закон України «Про доступ до судових рішень;

12.  Закон України «Про виконавче провадження»;

13.  Закон України  «Про судовий збір»;

14.  Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, Апеляційному суді АРК Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ;

15.  Положення про автоматизовану систему документообігу суду;

16.  Правила поведінки працівників суду.

Професійні  чи технічні знання

відповідно до посади з урахуванням вимог спеціальних законів повинен вміти працювати з інформацією, знати основи ведення діловодства суду, володіти знаннями та правильно застосування в практичній роботі чинне процесуальне законодавство.

Спеціальний досвід роботи

            не потребує

Знання сучасних інформаційних технологій

1.      вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку.

2.      впевнений користувач ПК (MS Office, Internet).

Особистісні якості

відповідальність, системність та самостійність в роботі. уважність до деталей, вміння працювати в стресових ситуаціях, орієнтація на саморозвиток.

     

 

 

 

Додаток 3

до наказу від 24.04.2017                                         № 14-ОД.к

 

УМОВИ

проведення конкурсу

на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В»

секретаря судового засідання канцелярії 

Ленінського районного суду м. Полтави

 

ЗАГАЛЬНІ   УМОВИ

Посадові обов’язки

1.      Здійснює   судові   виклики   та   повідомлення   в   справах,   які знаходяться у провадженні судді; оформлює заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень.

2.      Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду.

3.      Перевіряє наявність і з'ясовує причини відсутності  осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому судді.

4.             Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання, та зазначає на повістках час перебування в суді.

5.             Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами.

6.      Веде журнал судового засідання, протокол судового засідання.

7.      Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до  вимог Кримінального процесуального  кодексу України, за дорученням судді здійснює заходи щодо дачі підсудним або засудженим підписки про невиїзд.

8.      Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи.

9.      Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання.

10.  Оформлює матеріали судових справ і здійснює передачу справ до канцелярії суду.

11.  В журналі розгляду судових справ і матеріалів суддею робить відмітки про результати розгляду справ і матеріалів, які розглядались суддею протягом робочого дня, а також про участь у справі народних засідателів робить відмітку у зазначеному вище журналі з вказівкою про кількість годин.

12.  Після скасування заочного рішення, судового наказу чи рішення суду за ново виявленими обставинами у цивільних справах, того ж дня повідомляє секретаря суду про дане рішення для своєчасної реєстрації справи як такої, що надійшла вперше та присвоєння нового реєстраційного номеру. Також, у разі виділення кримінальної справи в окреме провадження, роз’єднання позовів у цивільній справі в самостійні провадження того ж дня повідомляє секретаря суду про дане рішення для своєчасної реєстрації справи як такої, що надійшла вперше та присвоєння нового реєстраційного номеру. А також, якщо судом розглянуто кримінальну справу щодо кількох обвинувачених, а щодо інших провадження зупинено (наприклад, оголошено розшук), того ж дня повідомляє секретарю суду про дане рішення з метою перереєстрації справи та присвоєння нового номеру справи.

13.  Виконує    інші    доручення    судді,    керівника    апарату    суду, заступника керівника апарату, старшого секретаря суду  канцелярії та помічника судді, що стосуються організації розгляду судових справ.

Умови оплати праці

1.        посадовий оклад згідно із штатним розписом – 2649 грн.;

2.        надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця, відповідно до частини першої статті 52 Закону України «Про державну службу», Постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 №15 «Питання оплати праці працівників державних органів»;

3.        надбавка за вислугу років на державній службі, відповідно до частини першої статті 52 Закону України «Про державну службу»; премії виплачуються в межах фонду преміювання. залежно від особистого внеску державного службовця в загальний результат роботи державного органу.

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

           

          на постійній основі

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1.                 Копія паспорта громадянина України.

2.                 Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.

3.                 Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки  встановленої форми  про результати такої перевірки.

4.                 Копію (копії)  документа (документів) про освіту.

5.                 Заповнена особова картка встановленого зразка.

6.                 Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави бо місцевого самоврядування,  за минулий рік.

 

         Строк подання документів: 15 календарних днів  з дня оприлюднення  інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства  з питань державної служби. Останній день подачі документів – 10 травня  2017 року (включно).

Дата, час і місце проведення конкурсу

 16 травня 2017 року о 10:00 год.,

  за адресою: 36022, м. Полтава, вул. Анатолія Кукоби, 37

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Отюська Ірина Юріївна;

тел. (0532) 60-14-23.

inbox@ln.pl.court.gov.ua

 

 

 

 

Вимоги до професійної компетентності

Загальні вимоги

Освіта

вища освіта ступеня не нижче молодшого бакалавра

або бакалавра

Досвід роботи

не потребує

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

Спеціальні вимоги

Освіта за спеціальністю

вища, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра

Знання законодавства

1.         Конституція України;

2.         Цивільний процесуальний кодекс України;

3.         Кримінальний процесуальний кодекс України;

4.         Кодекс адміністративного судочинства України;

5.         Кодекс України про адміністративні правопорушення;

6.         Закон України «Про державну службу»;

7.         Закон України «Про судоустрій і статус суддів»;

8.         Закон України «Про запобігання корупції»;

9.         Закон України «Про доступ до публічної інформації»;

10.     Закон України «Про захист персональних даних»;

11.     Закон України «Про доступ до судових рішень;

12.     Закон України «Про виконавче провадження»;

13.     Закон України  «Про судовий збір»;

14.     Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, Апеляційному суді АРК Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ;

15.      Інструкція про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання);

16.     Інструкція про порядок роботи з технічними засобами відеозапису ходу і результатів процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції під час судового засідання (кримінального провадження);

17.     Положення про автоматизовану систему документообігу суду;

18.     Правила поведінки працівників суду.

Професійні  чи технічні знання

відповідно до посади з урахуванням вимог спеціальних законів повинен вміти працювати з інформацією, знати основи ведення діловодства суду, володіти знаннями та правильно застосування в практичній роботі чинне процесуальне законодавство.

Спеціальний досвід роботи

            не потребує

Знання сучасних інформаційних технологій

1.    вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку.

2.    впевнений користувач ПК (MS Office, Internet).

Особистісні якості

відповідальність, системність та самостійність в роботі. уважність до деталей, вміння працювати в стресових ситуаціях, орієнтація на саморозвиток.

     
  
Конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246
   Перелік тестових питань затверджено наказом Національного агентства України з питань державної служби та Міністерства юстиції України від 06.05.2016 року № 97/1328/5.

 

   На офіційному сайті Національного агентства України з питань державної служби у розділі "Тестування" розміщена коротка інстукція користувача з проходження тестування.